Voor Tilburg en met Tilburgers

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Sinds jaren voert Groen Xtra – één van de bedrijven van de Diamant-groep – het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor de gemeente Tilburg. Wij doen dat voor drie gebieden binnen Tilburg: Noord, West en Binnenstad & Oude stad.

Ieder gebied een eigen team

In ieder van de drie gebieden is een eigen team aan de slag. We zijn op alle (werk) dagen van de week aan het werk om Tilburg, uw wijk of buurt voor je mooier en beter te maken. We zorgen er onder andere voor dat het groen er goed bij ligt, het zwerfafval wordt verwijderd, de prullenbakken worden geledigd en de meldingen worden afgewerkt. Niet alle werkzaamheden voeren we zelf uit: waar nodig schakelen we betrouwbare onderaannemers in om bijvoorbeeld bomen te snoeien of bestratingswerk uit te voeren.

Wij doen ons best maar helpt je mee?

We doen ons best om er voor alle Tilburgers als ‘goed huisvader’ voor de openbare ruimte te zorgen. We kunnen je hulp daarbij goed gebruiken. Je kunt ons helpen door zaken te melden of door zelf de handen uit de mouwen te steken.