Wat doen wij?

Groen Xtra van de Diamant-groep voert in opdracht van de gemeente Tilburg beheer en onderhoud uit in de openbare ruimte in Noord, West en in de Binnenstad & Oude Stad. Graag informeren we je wat we doen en hoe we dit doen!

Voor Tilburg en met Tilburgers

De Diamant-groep is het sociale leerwerkbedrijf van de regio waar veel mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt met veel plezier dagelijks aan de slag zijn. Lees meer.

Het is nooit af en het kan altijd beter

De openbare ruimte is nooit af. Of het nu gaat om een overvolle prullenbak in de binnenstad, het gras dat weer gemaaid moet worden of een paaltje dat scheef is gereden op de parkeerplaats. Wij gaan in de eerste plaats voor tevreden burgers. Lees meer.

In contact met de omgevingsmanager!

Graag staan we in nauw contact met je als burger, als vereniging, als ondernemer van onze mooie stad Tilburg. Speciaal hiervoor zijn onze omgevingsmanagers aangesteld. Lees meer.

Beheer en onderhoud openbare ruimte

Het is je vast niet ontgaan: de herfst heeft zijn intrede gedaan. Het verkleuren van het blad en de vele paddenstoelen die uit de grond schieten geven prachtige plaatjes. Maar de herfst kan ook voor overlast zorgen, onder andere door het vallen van het blad. Op deze pagina leggen wij je graag uit wat wij maar ook jezelf kunt doen om overlast van vallend blad zoveel mogelijk te voorkomen. Lees meer.