Nieuws

Vacature: Meewerkend Voorman Groen

Klopt jouw hart sneller van het groen in de buitenruimte, heb je ervaring met het aansturen en begeleiden van medewerkers en zorg je graag samen met een gemotiveerd team van groenmedewerkers voor een mooie en schone leefomgeving in regio Tilburg? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, waarvoor wij het totale integraal onderhoud verzorgen.

Vacature: Boomverzorger (m/v 36 uur per week)

Heb jij een passie voor boomverzorging en weet je alles over ziektes en onderhoud van bomen? Dan zoeken wij jou! Groen Xtra is een professioneel marktgericht groenwerkbedrijf dat onderscheidend wil zijn in de beste totaaloplossing voor haar klanten en opdrachtgevers. Wij werken hoofdzakelijk voor gemeenten, waarvoor wij het totale integraal onderhoud verzorgen.

Kinderen hebben de toekomst

Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Maar hoe breng je kinderen van de basisschool nu bij dat zwerfafval niet buiten op straat terecht hoort? Nou door dit op een leuke manier te doen. Dat hadden ze gedaan bij weekendschool IMC
Kinderen hebben de toekomst

Wij zijn trotse supporter van project KroonluchterØ13

De kroonluchterØ13 is een set van 169 (13x13) Petlampen gemaakt van de 100% gerecyclede PETflesjes. Deze zijn voor een groot deel afkomstig van straat (zwerfafval). Samen vormen deze lampen de grootste circulaire kroonluchter van de wereld, die van 18 september tot en met 31 december 2021 te bewonderen is in de LocHal in Tilburg.
Wij zijn trotse supporter van project KroonluchterØ13

inzetten schaapskudde in natuurgebied ter Roomley

Groen Xtra zet vanaf week 24 schapen in voor het beheer van natuurpark ter Roomley.
inzetten schaapskudde in natuurgebied ter Roomley

Inboeten

Binnen de groensector wordt regelmatig de term inboeten gebruikt, maar wat betekent dit eigenlijk? Kort gezegd betekent inboeten het volgende: Het opnieuw inplanten op plaatsen waar andere planten zijn weggevallen.
Inboeten

Voorjaarswerkzaamheden

Afgelopen weekend is de lente begonnen, wat betekent dat de periode van groei en bloei is aangebroken. Ook in de dierenwereld zien we dat het lente is geworden; de lente is ook de periode van het zogeheten broedseizoen. Niet alleen de vogels, maar ook andere dieren krijgen in deze tijd hun jongen. De natuur is nu extra kwetsbaar. Daarom houden wij bij Groen Xtra juist ook in deze periode rekening met de natuur.
Voorjaarswerkzaamheden

Help jij mee tijdens de landelijke opschoondag?

Dagelijkse werken de medewerkers van Groen Xtra aan een schone buurt. Maar écht schoon, dat lukt ons alleen samen.
Help jij mee tijdens de landelijke opschoondag?

Groen Xtra gaat de strijd aan met zwerfval

Jongeren laten dagelijks hun afval achter op de parkeervakken in Sabelhof Tilburg West. Om de strijd aan te gaan tegen het afval en hopelijk het gedrag van de jongeren positief te beïnvloeden, hebben wij een containereilandje met een bord geplaatst.
Groen Xtra gaat de strijd aan met zwerfval

Pak je Zakje box

Heb jij ze vorig jaar gespot, de Pak je Zakje boxen van Groen Xtra? Dit voorjaar zullen wij vanuit Groen Xtra op drukke plekken waar gerecreëerd wordt de Pak je Zakje boxen weer ophangen.
Pak je Zakje box

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits websolutions