Zo houden we het Spoorpark schoon!

In navolging van de Piushaven hebben wij afgelopen donderdag 16 juli jl. de eerste ‘pak je zakje box’ in het Spoorpark geplaatst.

Geïnspireerd door de strandpalen met afvalzakjesbox aan de Nederlandse stranden, hebben wij vanuit Groen Xtra in samenwerking met La Poubelle en Diamant-groep productie onze eigen variant gemaakt met bijbehorende papieren afvalzakjes. Trots dat wij als sociaal leerwerkbedrijf de kennis en kunde in huis hebben en zelf dit kunnen maken.

De ‘pak je zakje box’ in het Spoorpark is een succes! De afvalzakjes worden zo goed gebruikt, dat nu al om navulling is gevraagd. Fijn dat de bezoekers van het Spoorpark op deze wijze een bijdrage leveren aan een schoon park.

Heb jij goede ideeën of wil je zelf iets doen ? Laat het ons dan weten via info@groenxtra.nl

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits Websolutions