Tilburge Kermis 2020, de schôônste van het laand

We brengen door corona onze vrije tijd meer in eigen stad of land door. En hoe leuk is het dan om een aantal evenementen te hebben waar je, de corona maatregelen in  acht nemend, je vertier kunt zoeken.

Het heeft er in corona-tijd lang om gespannen, komt hij er nu wel of komt hij er nu niet de Tilburgse Kermis ?

Maar onlangs is de kogel door de kerk gegaan, er komt een Tilburgse Kermis maar wel in aangepaste vorm.

Van 17 juli tot en met 26 juli a.s. zullen er op zo’n 3 à 4 pleinen in Tilburg een 50 tal attracties staan. Dus lekker genieten van een lèkstok, een oliebol, een ritje in de draaimolen of een van de andere dingen die de kermis zo specifiek maken.

Op www.kermistilburg.nl kun je alle actuele informatie rondom de kermis Tilburg vinden.

Om ervoor te zorgen dat iedereen ook van een schone en opgeruimde kermis kan genieten, zorgt Groen Xtra ervoor dat alle kermispleinen dagelijks voor aanvang van de kermis schoongemaakt worden. Dat doen wij door zowel veegwagens als bladblazers in te zetten. Daarnaast maken wij ook dagelijks de afvalbakken leeg.

Maar ook jij kunt jouw steentje bijdragen aan een schone en opgeruimde kermis!

Door niets op de grond te gooien, maar jouw afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien, houd jij de kermis ook schoon en opgeruimd.

Want zeg nu zelf, een schone kermis daar vertoef je toch een stuk prettiger!

Ontwerp en realisatie B-more design
in samenwerking met Schmeits Websolutions